FIRST®LEGO®League Challenge er en naturvidenskabelig teknologi konkurrence, som strækker sig over en periode på mindst 8 uger. Målet med turneringen er blandt andet, at inspirere børn og unge i alderen 10-16 år til at blive morgendagens ingeniører, forskere og problemløsere. I løbet af projektperioden skal deltagerne programmere, udforske og designe et spændende tema, mens de oplever skaberglæde og fører egne idéer ud i livet.

I FIRST®LEGO®League Challenge får deltagerne mulighed for at arbejde med samfundsaktuelle udfordringer, som er tilpasset deres aldersgruppe. Temaet og opgaverne er lavet for at engagere og inspirere børn og unge inden for videnskab og teknologi.

Priser:

Registreringsgebyr: 1850,- kr. pr. hold. Der følger 12 T-shirts i forskellige størrelse med.

Årets udfordringssæt koster 1700,- kr. pr. stk.

Alle priser er ekskl. moms og levering.

Vores samarbejdspartner LEKOLAR tilbyder 10% rabat på indkøb af LEGO® Education sæt til alle der deltager i FLL. 

I løbet af august offentliggøres dette års FIRST®LEGO®League opgave. Deltagerne skal lave innovative løsninger til problemer, samt designe og programmere en LEGO®Education SPIKE Prime eller LEGO® MINDSTORMS® Robot. Holdene har en arbejdsperiode på mindst 8 uger, inden det hele kulminerer i en lokal turnering. Det kræver et hold og mindst en voksen (som er vejleder for holdet) for at deltage.

For tilmelding til FIRST®LEGO®League Challenge:

Tilmeldingsfrist: 30. september 2023