Bliv projektleder

I FIRST® LEGO® League er det de enkelte byer og de tilknyttede projektledere, der er helt centrale. En FIRST® LEGO® League turnering i jeres by giver rigtig mange muligheder for at engagere skoler, forældre, erhvervslivet og fritidslivet. Skolerne og det omgivende samfund kan mødes til et meningsfyldt samarbejde. Det er projektlederen, der driver processen og står for den daglige kontakt til de deltagende hold. Hvis der ikke er en FIRST® LEGO® League turnering i din by, så tag endelig kontakt til os – vi hjælper meget gerne med praktiske oplysninger omkring konceptet.

Skriv til os på: firstlegoleague@codingpirates.dk

Bliv vejleder

At være vejleder i FIRST® LEGO® League er både udfordrende, lærerigt, inddragende, slidsomt, spændende og ikke mindst vældigt morsomt!

Ved at give børn og unge mulighed for at opleve naturfag, matematik, teknologi og mange andre emner på en spændende og inddragende måde, oplever mange af dem, at deres interesse for naturvidenskabelige fag og teknologi øges!

FIRST® LEGO® League er et projekt, som fremmer et godt klassesammenhold.

Efter tilmelding og frigivelse af årets tema, får du adgang til ressourcer.

Bliv frivillig

Til en FIRST® LEGO® League turnering er der brug for mange frivillige. Det kan både være som dommere i forskellige kategorier, men også med aktiviteter omkring guidning og styring af eventen på selve dagen, så de mange hold føler sig godt tilpas og hygger sig under gode forhold.

Det er projektlederen, der har det store overblik omkring eventet, og er derfor den person, man skal henvende sig til for at tilmelde sig som frivillig.

Er man i tvivl om hvem der er projektleder i den by, man har tilmeldt sig, er man velkommen til at kontakte os, og så vil vi hjælpe med at finde den rigtige person.

Vi kan kontaktes på: firstlegoleague@codingpirates.dk

Bliv sponsor

Til en FIRST® LEGO® League turnering/event, er det muligt at blive sponser.

Man kan vælge en hovedsponsor-pakke eller en event-pakke.

Kontakt os for mere info omkring sponsorering på: firstlegoleague@codingpirates.dk