LUKKET: Erfaren og skarp programleder søges til drift og udvikling af FIRST LEGO League

Brænder du for STEAM? Kan du skabe spændende synergier mellem skole- og fritidsliv? Kan du lide at opbygge initiativer i samarbejde med professionelle og frivillige? Er du interesseret i et job med mange forskellige opgaver og kontaktflader?

Så er stillingen som programleder ved Coding Pirates måske noget for dig!

Om stillingen

Coding Pirates er en landsdækkende almenvelgørende børne- og ungeorganisation, som siden 2014 har arbejdet for at give børn mulighed for at skabe og eksperimentere med teknologi.

Coding Pirates er operatør på innovations- og robotturneringen FIRST LEGO League, hvor børn i alderen 4-16 år dyster i at skabe spændende innovationsprojekter og løse robotudfordringer.

Coding Pirates har været operatør på FIRST LEGO League siden 2022, og vi er fortsat ved at lære at drifte, skabe nye initiativer og finde vejen til, at mange flere børn kommer til at være en del af FIRST LEGO League.

Som programleder får du ansvaret for – sammen med Coding Pirates og FIRST LEGO Leagues netværk i Danmark – at drifte og videreudvikle FIRST LEGO League i Danmark.

Opgaven er stor og tiden er knap, for 2023 FLL-sæsonen er i fuld gang:

 • Holdene er ved at tilmelde sig
 • Lokale finaler løber af stablen i uge 45
 • Danmarksfinalen løber af stablen 23. og 24. November 2023
 • Projektledere og lærere skal supporteres, og materialer skal udsendes

Samtidig skal der arbejdes med at gøre flere interesserede i at deltage i FIRST LEGO League og der skal etableres stærke samarbejder eksternt og internt i Coding Pirates

 

Hvem er du? 

Vores nye programleder skal både have godt fat i roret og have respekt for at indgå i kulturer med engagerede ildsjæle. Der skal skabes nyt, men med respekt og synergi til eksisterende praksis og traditioner i både Coding Pirates og FIRST LEGO League.  

Den ideelle kandidat har:

 • En stærk projektlederprofil, som både tager de praktiske opgaver og har et strategisk blik 

 • En kreativ og idérig tilgang til dit arbejde

 • Gerne erfaring med FIRST LEGO League og STEAM 

 • Gode samarbejdsevner og er god til at skabe nye kontakter 

 • Erfaring med eventplanlægning og kommunikation

 • Interessen for at kunne skaber relationer til den enkelte kommune, såvel som i det globale FIRST LEGO League netværk

 • Gerne forståelse for at arbejde i en lille landsdækkende almenvelgørende organisation

 

Coding Pirates tilbyder

En spændende programleder-stilling i et dynamisk miljø fyldt med ildsjæle. Du får lov til at opbygge noget, der potentielt kan gøre en forskel for rigtig mange børn og som kan være med til at sætte et aftryk på STEAM-dagsordenen i Danmark.
Du får stor frihed og handlerum og som dine sparringspartnere får du dygtige FIRST LEGO League projektledere, Danmarks sejeste IT frivillige, et professionelt sekretariat og en kompetent og medskabende hovedbestyrelse.

 

Arbejdsforhold

Sekretariatet ligger i Odense, hvor du skal møde ind en til to dage om ugen. 

Stillingen er fuld tid. Du skal forvente at rejse rundt i Danmark ligesom der også kan være enkelte udenlandsrejser i løbet af året. 

Løn efter kvalifikationer.  

 

Om Coding Pirates Denmark

Coding Pirates er en landsdækkende almenvelgørende organisation, som udvikler børns teknologiske vovemod ved at fokusere på teknologisk forestillingsevne, opfindsomhed og skaberkraft. Det sker via lokale klubaftener båret af frivillige rundt i landet, via lokale og nationale events og via vores online afdeling Piratskibet.dk.

Coding Pirates er baseret på frivillighed og som hovednerve i foreningen står en stærk skare af IT-professionelle, lærere, programmører, forskere og entreprenører, som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres it-kompetencer og kreativitet.

Coding Pirates har en række samarbejder med eksterne samarbejdspartnere herunder bl.a. operatørskabet for FIRST LEGO League. 

 

Om ansøgningsrunden

Ansøgningsfrist: Vi tager løbende stilling til indkomne kandidater. Seneste frist for ansøgning er 25. august kl. 12

Samtaler afholdes løbende og frem til og med 29. august. 

Ansættelse: Snarest muligt 

For flere oplysninger: Kontakt Generalsekretær Louise Overgaard på 51576796 hverdage mellem kl. 15 og 16 (på ferie til 7.7.).  

Ansøgninger sendes til job@codingpirates.dk