FIRST® LEGO® League er en globale videns- og teknologi turnering for 4-16-årige børn og unge.

FIRST® LEGO® League inspirerer børn og unge til at blive fremtidens ingeniører, forskere og problemløsere.

Gennem samfundsaktuelle problemstillinger oplever deltagerne videnskab og teknologi på en engagerende og spændende måde!

Se mere (på engelsk) https://youtu.be/kkN08bDv9EI

MASTERPIECE Season reveal video (på engelsk) https://youtu.be/okR1AMFNV3Q

FIRST® LEGO® League er et tværfagligt forløb der tager udgangspunkt i begreberne i STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math) og med målrettede forløb, med stor fordel, kan anvendes i dagtilbud, skoler, fritidsklubber og foreninger.

Kun ganske få materialer i verden er så gennemarbejdede og didaktisk tilpassede som dem fra LEGO Education og FIRST® LEGO® League. Derfor har de også i mere end 20 år begejstret børn og unge, elever og lærere og frivillige verden over, og gør det stadig. I 2022 var der mere end 300.000 unge i 80 lande, der deltog aktivt i årets udfordring, og det er stadig ambitionen, at disse tal øges.

Udover indsigt i årets samfundsaktuelle tema, skabes der grobund for udviklingen af et utal af kompetencer som er byggestenene for det at vokse op og blive et helt menneske og det at kunne tage stilling/foretage valg!

Hvert år udsendes et nyt Temasæt med et samfundsaktuelt tema, som spænder over 3 sæt:

Discover til de 4-6 årige, Explore til de 6-9 årige og Challenge til de 10-16 årige.

Tøv ikke, dette er en fantastisk mulighed for at lave anderledes inkluderende læring hos børn og unge, så lad os komme i gang med FIRST® LEGO® League og de tilknyttede LEGO Education materialer hvis ovenstående giver mening for dig/jer

FIRST® LEGO® League er delt i tre divisioner:

4 - 6 År
6 - 9 År
10 - 16 År