Meta er Supporting Sponsor til Danmarksfinalen 2023

Vi er stolte over at Meta Odense Data Center endnu engang har lyst til at være Supporting sponsor til vores FIRST LEGO League Danmarksfinale den 25. November i Odense!
 
Hos Meta elsker de STEM lige så meget som vi gør, og derfor er de den perfekte partner til at skabe et brag af en fest! Ligesom sidste år til repræsentanter fra Meta være tilstede til finalen med en stand hvor man har mulighed for at få sig en snak, og samtidig uddeler de også Meta Prisen til deres favorit hold.
 
Har du lyst til at være med? Der er massere at se og opleve til finalen, hvor man udover at opleve de 23 hold dyste på robotbanerne, også har mulighed for at afprøve forskellige aktiviteter fra bla. UCL, Aarhus Universitet og mere! Mere information omkring aktiviteterne afslører vi i næste uge 
 
Ses vi på UCL til den store finale?!