Oplev UCL Teknik Lab & XR Lab til FIRST LEGO League finalen

Vi er SÅ glade for at UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole endnu engang har lyst til at låne os deres lokaler på Seebladsgade til vores finale, og at de samtidig har lyst til at fremvise nogle af deres spændende og unikke faciliteter!

 

UCL TeknikLab

Studerende og underviser fra UCL`s it- og automationsteknolog uddannelser viser nogle af de projekter de arbejder med på uddannelsen. Arbejdet med computervision til opsamling af fræserhoveder med en robotarm, mulighed for at spille kryds og bolle mod en robotarm, styringen af en stor XYZ maskine og hvordan man kan bruge svævende magneter til automatisering af væske blanding.

UCL XR Lab

Her kan du prøve nogle af de VR og AR apps, som studerende arbejder med på UCL. Der er også sjove og lærende VR apps hvor du f.eks. lærer at samle en maskine, betjene en scanner, tale engelsk med en ugle;) m.m. samt masser af udfordrende VR og AR spil som du/I kan prøve af.
Sidst men ikke mindst kan du prøve en af de fedeste greenscreenstudier i Danmark.

 

Hvad glæder du dig mest til at opleve den 25. november til finalen?!

(Banner foto af fotograf Jens Wognsen)