GALLERI: Fest og Farver til Lokalturneringere

November har været en hæsblæsende måned, hvor der 3 lørdage i træk har summet af spændte børn og innovative projekter i vores turneringsbyer!

Mens vi har gjort klar til Danmarksfinalen, har vores projektledere rundt omkring i landet (og på Færøerne) arbejdet benhårdt for at give alle de tilmeldte hold den bedste oplevelse og en kæmpe fest. FIRST® LEGO® League ville ikke kunne lade sig gøre, hvis det ikke var for de kommuner, skoler og virksomheder der hvert år bruger tid og ressourcer på at få FLL til at lykkedes.

Vi siger i år tak til turneringsbyerne: Aalborg, Billund, Esbjerg, Fredensborg, Færøerne, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm, Kolding, Odense og Roskilde. Vi glæder os til at have jer med igen til næste år!

Vi har samlet nogle af højdepunkterne fra de lokale turneringer i dette galleri: