Dyk under overfladen med FIRST® LEGO® League SUBMERGED

Under havets overflader gemmer sig en skjult verden, som mennesket ikke kan se med det blotte øje. Men det bliver lavet om nu, når året tema SUBMERGED SM lader alle deltagerne i året FIRST® LEGO® League dykke under vandoverfladen. Her kan I undersøge en verden fyldt med store og små dyr, I kan undersøge havets planter og områder samt alt det, der ligger under vandet, der slet ikke høre til. 

Menneskets påvirkning på jorden er stor, også under vandet, selvom vi slet ikke bor der. Alligevel bruge vi havets hver dag, når vi sejler vores skibe fra den ene havn til den anden. Vi tager på ferie og dykker ned under overfladen for at udforske et spændende dyreliv fyldt med farver og spændende væsener.

Desværre smider vi også vores affald i havet til stor gene for dyre- og planteliv. Så, hvordan bliver vi bedre til at passe på havet i fremtiden? Hvordan fjerner vi alt det skrald, der allerede er endt i havet? Hvilke spændende væsner findes i dybet? Hvorfor lever nogle dyr i varme områder, og andre i kolde? Og hvordan er det nu lige fødekæden ser ud for en klovnefisk?

Alt dette og meget mere kan I undersøge i år, når vi sammen dykker under havet.

Skal I med? Tilmeldingen til sæsonen er åben – Opret en profil, og så er du i gang. 

Tag et sneak-peak på SUBMERGED i videoen