FIRST® LEGO® League er en global videns- og teknologiturnering for 4-16-årige børn og unge.

FIRST® LEGO® League inspirerer børn og unge til at blive fremtidens ingeniører, forskere og problemløsere.

Gennem samfundsaktuelle problemstillinger oplever deltagerne videnskab og teknologi på en engagerende og spændende måde!

Se mere (på engelsk) https://youtu.be/kkN08bDv9EI

MASTERPIECE Season reveal video (på engelsk) https://youtu.be/okR1AMFNV3Q

FIRST® LEGO® League er et tværfagligt og målrettet forløb, der kan anvendes i dagtilbud, skoler, fritidsklubber og foreninger. Forløbet er bygget op omkring STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math). 

Kun ganske få materialer i verden er så gennemarbejdet og didaktisk tilpasset som dem fra LEGO Education og FIRST® LEGO® League. I mere end 20 år har programmet begejstret børn og unge, elever og lærere, og frivillige verden over og gør det stadig. I 2022 var der mere end 300.000 unge i 80 lande, der deltog aktivt i årets udfordring, og det er stadig ambitionen, at tilslutningen skal øges.

FIRST® LEGO® League skaber grobund for børn og unges udvikling af et utal af kompetencer. Kompetencer, der alle er en del af udviklingen af det hele menneske, der aktivt kan forholde sig kritisk til sin omverden.  Hver sæson har et samfundsaktuelt tema, der bevæger sig på tværs af programmets tre divisioner.  

Tøv ikke, dette er en fantastisk mulighed for at lave anderledes inkluderende læring hos børn og unge, så lad os komme i gang med FIRST® LEGO® League og de tilknyttede LEGO Education materialer!

FIRST® LEGO® League er delt i tre divisioner:

4 - 6 År
6 - 9 År
10 - 16 År